Jore Marjaranta ohjaa Asahia marraskuussa

Mahtava uutinen, mukaansatempaava Jore Marjaranta ohjaa Asahi terveysliikuntaa Joogatilassa sunnuntaisin klo 15.30-16.30 3.11,10.11,17.11,24.11 ja 1.12!

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat sekä selkävaivat. Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen.

Liikkeet on on suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia. Harjoitus tehdään seisten, joten mattoa ei tarvita.

Jalassa sukat tai ohutpohjaiset tossut.

Jore Marjaranta / Asahi- ja jooga-ohjaaja/ laulaja-lauluntekijä

Opiskeli Hathajooga-ohjaajan 200 tunnin Yoga Alliancen sertifioidun koulutuksen vuonna 2011 Coloradossa USA:ssa.

Asahi-ohjaajaksi tammikuussa 2013 Keijo Mikkosen opastuksessa. On ohjannut joogaa ja Asahia ammatikseen koulutuksista lähtien, noin 10 tuntia viikossa.

Muusikkona yli 30 vuotta mm Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers- yhtyeissä. Vuodesta 2000 lähtien soolouralla ja julkaissut 7 pitkäsoittoa ja yhden kokoelmalevyn.

Jore2.jpeg
Iia Lappalainen