Afrikkalaisen tanssin tunteja Perjantaisin ja sunnuntaisin.

alkeistunneilla et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta, vaan pääset kokeilemaan fysioterapeutti Niina Saikkosen opastuksella rytmikästä ja iloista liikuntamuotoa, jossa erityisesti niska-hartiaseutu ja selkä pannaan liikkeelle. Valmistaudu hikoilemaan ja hengästymään! Tuntien liikemateriaali ja musiikki tulevat pääasiassa Länsi-Afrikasta. Tunti alkaa lämmittelyillä, joissa käydään läpi koko keho selkää tukevia vatsalihaksia unohtamatta. Sen jälkeen harjoitellaan helppoa tanssisarjaa ja lopuksi tehdään dynaamiset venyttelyt. Lisätiedot saikkonenniina@gmail.com.

Tervetuloa tanssimaan

perjantaina 13.9., 8.11. ja 15.11. klo 17.45-19.00

sekä sunnuntaina 22.9. ja 6.10. 15.15-16.30.

Lokakuulle tulossa lisää päivämääriä myöhemmin.

Iia Lappalainen