Mindfulness Based Psychotherapy - Marja Vanhala

Ainutlaatuinen mahdollisuus mindfulnessiin perustuvaan psykoterapiaan (Mindfulness Based Psychotherapy)

Onko elämässäsi haasteita tai kriisejä, joihin haluaisit tukea. Selvitä ajatuksiasi ja tunteitasi ja tutkiskele itseäsi tavalla, joka voi auttaa sinua eri elämäntilanteissasi. Tai vain kokeile terapiaa turvallisessa ja luottamuksellisessa vuorovaikutuksessa.

Joogatilassa sinulla on mahdollisuus tietoiseen läsnäoloon perustuvaan terapiaan (Mindfulness Based Pscyhotherapy), jota tarjoaa Marja Vanhala, senioriopiskelija ja terapeuttiharjoittelija Post Qualification Master of Arts in Mindfulness Based Psychotherapy -koulutusohjelmassa, Karuna Institute ja Middlesex University, London. Koulutus on tunnettu ja arvostettu Englannissa ja koulutettuja psykoterapeutteja työskentelee mm. eri puolilla Eurooppaa.

Marjalla on mm. Relational Mindfulness diploma (2016) ja lähes 30 vuoden kokemus joogasta ja meditaatiosta. Hänen työtään ohjaa United Kingdom Council of Psychotherapy tiukat eettiset säännnöt sekä ammatillinen työnohjaus.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Soita rohkeasti ja kysy lisää: Marja Vanhala, p. 050-3217020 tai sähköpostitse: marja.vanhala@hotmail.fi

Unique opportunity to experience Mindfulness Based Psychotherapy

Are there challenges or crises in your life for which you would like to have support? Explore yourself and clarify your thoughts and feelings in a way that can help you during the different phases of your life. Or you can just try therapy in a safe and confidential relationship.

In Joogatila you have access to individual Mindfulness Based Psychotherapy, provided by Senior Trainee student Marja Vanhala, training for Post Qualification Master of Arts in Mindfulness Based Psychotherapy, Karuna Institute and Middlesex University, London. The education is appreciated and recognized in Great Britain, and trained psychotherapists work in eg. different European countries.

Marja has eg. the Diploma in Relational Mindfulness (2016) alongside her almost 30-year long yoga and meditation experience. Her work is guided by the rigorous ethical rules of United Kingdom Council of Psychotherapy as well as professional work supervision.

The first meeting is always free and doesn’t bind you to anything. Please feel free to call and ask more:  Marja Vanhala, tel 050 32170 or email: marja.vanhala@hotmail.fi  

Iia Lappalainen