Joogaterapia

Joogaterapia yhdistää perinteisen joogan menetelmät modernin lääketieteen ja intialaisen ayurvedan kanssa. Joogan menetelmiä ovat liike, hengitys, keskittymisharjoitukset, meditaatio, ääniharjoitukset, ruokavalio ja elämäntapamuutokset. Niitä sovelletaan yksilöllisesti terveyden ylläpitämiseksi ja sairauksien parantamiseksi. Voit tulla yksilölliselle joogatunnille myös hyvinvointisi ylläptämiseksi. Lyhytkin yksilöllinen aamuharjoitus tuo virkeyttä päivääsi ja rentouttava iltaharjoitus helpottaa unen saantia.

Mihin joogaterapiasta on apua?

Joogaterapia auttaa ennaltaehkäisemään ja hoitamaan kehon ja mielen sairauksia, esim. tuki- ja liikuntaelinongelmia ja hengitysvaikeuksia. Sitä voidaan käyttää myös esim. Parkinsonin, diabeteksen, syöpäsairauksien, ahdistuksen, masennuksen ja stressin tukihoitona. Joogaterapiassa asiakkaan tulee itse olla motivoitunut käyttämään joogan keinoja hyvinvointinsa edistämiseksi.

Miten joogaterapia toimii?

Joogaterapeutti suunnittelee asiakkaalle yksilöllisen ohjelman hänen terveydentilansa ja edellytystensä mukaan. Asiakas jatkaa ohjelman toteuttamista itsenäisesti kotona. Ohjelman omaksuminen etenee asteittain, ja ainakin kolme yksilökäyntiä on suositeltavaa. Seurantakäynneillä 2-3 kk päästä ohjelmaa voidaan kehittää tarpeen mukaan.

Joogaterapiaan ilmoittautuminen

Joogaterapia suunnitellaan yksilöllisesti. Ota yhteyttä. Iian profiili?